Zodra u bij NetApp in dienst bent, wordt uw succes aan het onze gekoppeld. U wordt aangemoedigd om de teugels in handen te nemen om uw carrière langs uw gekozen pad te leiden, en we bieden verschillende manieren om u te helpen daar te komen:

Professionele ontwikkeling: opleiding in klasverband

NetApp U: Onze "universiteit" binnen het bedrijf biedt alles, van technische cursussen over het beheren van NetApp®-servers tot het coderen in Perl voor werknemers wereldwijd (én partners en klanten). Bezoek de site van NetApp University.

NetApp U biedt een nieuw College Grad-programma. Dit is een intensief trainingsprogramma van twee weken dat door onze afdeling Engineering Education wordt aangeboden om een instapervaring van wereldklasse te bieden aan de pas afgestudeerden die bij NetApp aan de slag gaan. Het programma begint met Corporate TOAST (Training On All Special Things). Verder bestaat het uit 11 cursussen, zoals overzicht van techniek, proces, hulpmiddelen en WAFL®-bestandssystemen en gaat het dieper in op Data ONTAP®, processen en hulpmiddelen. Tijdens het hele programma krijgen de deelnemers de kans om kennis te maken met het senior technische managementteam en andere functionele gebieden waarmee ze in de toekomst te maken zullen hebben om het algemene assimilatieproces te bevorderen.

Opleiding en ontwikkeling: Er zijn op locatie cursussen beschikbaar om u te helpen uw financiële vaardigheden uit te werken zodat u een budget kunt beheren, of kunt leren hoe u uw stijl van management kunt verbeteren, en nog veel meer.

 

NetApp-communicatie- en leeromgevingen

  • Voorlichting van nieuwe werknemers: Tijdens uw eerste ochtend bij NetApp volgt u een ochtendsessie waarin u over NetApp leert en advies krijgt van ons HR-team.
  • TOAST: Training On All Special Things is een kenmerkende NetApp-functie. U en een honderdtal collega's brengen een dag door met ons managementteam. Het team geeft presentaties en geniet samen met u van de lunch, waardoor u de kans krijgt om het team persoonlijk te ontmoeten en vragen te stellen. Zelfs tijdens de presentatie over de financiën zult u alle zeilen moet bijzetten.
  • Algemene vergaderingen: Eenmaal per kwartaal vertelt ons senior managementteam de stand van zaken, goed en niet zo goed. Het team beantwoordt ook uw vragen en biedt inzicht in toekomstige plannen. De vergaderingen worden wereldwijd live gestreamd en zijn beschikbaar als video op Web-Easy om aan uw behoeften te beantwoorden.
  • NetApp-netwerknieuws: Een intern geproduceerde wereldwijde nieuws- en informatieshow over de mensen, plaatsen en projecten van NetApp.
  • Mentoring: Veel organisaties bieden informele mentorsituaties om uw kennis en productiviteit te stimuleren. Vraag aan uw manager hoe u zich kunt inschrijven.
  • Pakket voor terugbetaling van schoolgeld: Dit pakket is ontstaan op aanvraag van werknemers en dekt per jaar maximaal $ 5.250 aan uitgaven voor erkende opleidingen in verband met uw carrièredoelstellingen bij NetApp

Profiteer van deze kansen om uw carrière bij NetApp te stimuleren en uit te breiden. (Of nieuwe opleidingsmogelijkheden voor u en anderen bij NetApp te realiseren: u bent de baas.)